Anthony Gray

ontwerper/projectleider/
decorateur

Cornelia's Hoeve
Hoofdweg 493
2131 MS Hoofddorp
The Netherlands
T +31 (0)6 261 92 169

info@anthonygray.nl

DOWNLOAD CV (PDF)

Een overtuigende belevenis

Anthony Gray is gespecialiseerd in illustratief ruimtelijk ontwerp en het verzorgen van grafische en ruimtelijke decoraties voor specifieke ruimtes. Met zijn creatieve geest en aanstekelijke enthousiasme weet hij met elke opdracht een origineel eindresultaat neer te zetten.

Door jarenlange ervaring aan zowel de ontwerpers- als de uitvoerderskant en een veelzijdig netwerk aan specialisten en leveranciers kan de klant rekenen op een professionele uitvoering van een hoog kwaliteitsniveau. Hierdoor kunnen opdrachten van verschillend kaliber deskundig worden gerealiseerd.

Naast het werken vanuit een opdrachtstelling, is de context van de lokatie ook een belangrijk uitgangspunt voor zijn ontwerpen. Sommige aspecten in een ruimte, zoals plafondhoogte, soort vloer, natuurlijke lichtinval, geur, klank, etc. spelen onbewust een grote rol in de beleving door een bezoeker. Door deze aspecten slim te gebruiken wordt een ontwerp een overtuigende belevenis.

Anthony ziet het als een persoonlijke uitdaging om een zinnenprikkelend concept te creëeren dat volledig aansluit op de wens van de klant, en zelfs sterker: de klant verrast over de mogelijkheden. Met een scherpe blik op detail en afwerking is het zijn doel om het ontwerp zo te realiseren, dat het een onvergetelijke indruk achterlaat bij de doelgroep en de klant.

Laat je inspireren en neem contact op!